Tattoo

Bekijk onze gezamenlijke Instagram pagina en blijf op de hoogte van wat er bij ons speelt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, heb je een vraag of wil je al een afspraak maken? Maak dan gebruik van de knop hier onder!

Een Tattoo laten zetten

Op 1 maart 2014 opende Creasian Tattoo voor het eerst haar deuren aan het Bunschoterplein in Ede. Door onze grote naamsbekendheid en snel groeiende klantenkring was het noodzakelijk om te verhuizen naar een groter winkelpand. Met trots opende we op 14 november 2020 onze nieuwe tattooshop in het hartje centrum van Ede, aan de Grotestraat 87. Ben je al nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak!

Onze artiesten

Ons team van artiesten staan bekend om hun ervaring in de verschillende soorten stijlen maar vooral door de dunne en strakke lijnen van de tatoeages. We hebben een grote passie voor ons vak waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. We vinden iedere klant belangrijk en daarom plannen we van te voren een gesprek om al u wensen te bespreken. Hygiëne staat bij ons voorop en we werken volgens de richtlijnen van de GGD.

Jack Jonathans

Over Jack

Claudia Spijkerboer

Over Claudia

Jarmain Urannie

Over Jarmain

Britt van der Linden

Over Britt

De nazorg instructies voor jouw tattoo

De genezingstijd van een tatoeage bedraagt ongeveer twee weken. Tijdens het genezingsproces kan de tatoeage gaan jeuken. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de tatoeage absoluut noodzakelijk. Een goede voorbereiding en optimale hygiëne zijn van belang om ontstekingen te voorkomen. Een snelle genezing wordt bevorderd door een gezonde leefstijl. Roken, stress en slaaptekort vertragen het helingsproces.

Direct na het tatoeëren is de getatoeëerde plek afgedekt met een steriele zelfklevende transparante folie. Als de tatoeagewond met vettige zalf en huishoudfolie is afgedekt, kunt u de folie na enkele uren verwijderen.

 • Raak de tatoeage zo min mogelijk aan met de handen.
 • Was de getatoeëerde plek twee maal per dag met een milde ongeparfumeerde zeep totdat de tatoeagewond geheel genezen is.
 • Dep de tatoeagewond na het wassen met een schone handdoek of een tissue voorzichtig droog.
 • Smeer de tatoeage desgewenst (met schoon gewassen handen) in met de zalf die u van de tatoeëerder heeft meegekregen. Gebruik geen andere zalf en laat de zalf ook niet door iemand anders gebruiken.
 • Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon® of Betadine® op de wond.
 • Niet aan een tatoeage krabben. Als er korstjes op komen, verdwijnen deze vanzelf.
 • Draag geen pleisters of verband over de tatoeagewond.
 • Draag nooit strakke of vuile kleding op de tatoeagewond.
 • Pas op met wollen kleding direct op de tatoeage; wollen draadjes blijven snel kleven.
 • Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
 • Stel de getatoeëerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Gebruik ook na de genezingstijd op de tatoeage altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.
 • Pas op met honden- en kattenharen, deze kunnen infecties veroorzaken.
 • Mocht je na een aantal weken witte plekjes in je nieuwe tatoeage zien, dan kun je de tatoeage laten ‘bijwerken’. Wel is het belangrijk dat er minimaal 6 weken zit tussen het zetten van je nieuwe tatoeage en de afspraak voor het bijwerken. Binnen een half jaar mag je kosteloos jouw tatoeage laten bijwerken.

TIPS:

Als je de tatoeage mooi wilt houden, is het van groot belang dat je de tatoeage goed blijft verzorgen. Houd je huid soepel met Vaseline of Bepanthen.
Het zonlicht heeft een nadelige uitwerking op de kleur van je tatoeage. Smeer je tatoeage voor je de zon ingaat met een sunblock! Een hoge beschermingsfactor (minstens 20) is aan te bevelen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ARTIESTEN

Ben je aan het nadenken over een tatoeage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak een vrijblijvende afspraak.

Druk op 1 van onze artiesten en maak een afspraak via WhatsApp!