Piercing

Piercings worden gezet door Claudia of Britt, zij zijn hier beiden voor gecertificeerd. Ook hebben ze allebei een eigen ruimte zodat er privacy is tijdens het piercen.

CREASIANPIERCING

Een piercing laten zetten

Wij piercen alleen bóven de broekriem, dus geen intiem piercings. We werken uitsluitend met 100% titanium sieraden om allergieën te voorkomen. Titanium is bijvoorbeeld helemaal vrij van nikkel. Na het zetten van de piercing bespreken we de nazorg nog even met je, de nazorginstructies kun je hier ook vast doorlezen:

CREASIAN TATTOO

De Nazorg

Het is belangrijk om een piercing de eerste weken goed schoon te houden om infecties te voorkomen. Denk hierbij aan;

– Tweemaal daags schoonmaken met zoutoplossing. Een kopje gekookt water met 2 theelepeltjes zout erdoor, deze oplossing middels een watje of wattenstaafje aanbrengen op de wond. Was je handen altijd voordat je de piercing aanraakt.
– (bij body piercings) Geen vuile of te strakke kleding dragen.
– Vermijden van zwembad- en zeewater, minstens 4 weken.
– Geen zalf, alcohol, vaseline of sterke zeep aanbrengen op de wond.

Het genezingsproces van een piercing kan lang duren, van 2 maanden en tot (bij sommige piercings) wel 9 maanden. Schrik dus niet als de piercing na een paar weken nog geïrriteerd aanvoelt. Blijft dit na de genezingsperiode ook zo? Neem gerust contact met ons op om het na te laten kijken!

Onze artiesten

Ons team van artiesten staan bekend om hun ervaring in de verschillende soorten stijlen maar vooral door de dunne en strakke lijnen van de tatoeages. We hebben een grote passie voor ons vak waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. We vinden iedere klant belangrijk en daarom plannen we van te voren een gesprek om al u wensen te bespreken. Hygiëne staat bij ons voorop en we werken volgens de richtlijnen van de GGD.

Britt van der Linden

Over Britt

Jack Jonathans

Over Jack

Claudia Spijkerboer

Over Claudia

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ARTIESTEN

Ben je aan het nadenken over een tatoeage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak een vrijblijvende afspraak.

Druk op 1 van onze artiesten en maak een afspraak via WhatsApp!