Jack Jonathans

Eigenaar CreAsian Tattoo

Wil je een afspraak maken voor een tattoo of piercing? Laat mij jouw wensen via WhatsApp weten, zodat wij samen jouw ideeën kunnen bespreken en realiseren!

Jack jonathans

Even voorstellen!

Begin 2014 opende Creasian Tattoo voor het eerst haar deuren aan het Bunschoterplein in Ede. Met dank aan onze snelgroeiende kring van tevreden klanten, hebben we de keuze kunnen maken om te verhuizen naar een groter pand. Met trots opende we in november van 2020 onze nieuwe tattooshops in het hartje centrum van Ede, aan de Grotestraat 87. Ben je al nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak!

Tatoeëren

Een tatoeage is een permanente versiering van het lichaam. Heb jij een idee maar krijg je die niet uitgewerkt? Stuur ons een bericht en wij helpen jou

Piercen

Piercings worden gezet door Claudia of Britt, zij zijn hier beiden voor gecertificeerd. Ook hebben ze allebei een eigen ruimte zodat er privacy is tijdens het piercen.

Cover-Up

Cover up is Engels voor verbergen en beschrijft daarmee goed wat een cover-up tattoo is. Er wordt dan een nieuwe tatoeage over de oude heen getatoeëerd.

Tattoo Design

Bij een nieuwe tatoeage is het van belang dat u goed nadenkt over het tattoo ontwerp. Denk aan de kleuren, de grootte, schaduwen en zelfs de plek

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je een afspraak maken voor een tattoo of piercing? Laat mij jouw wensen via WhatsApp weten, zodat wij samen jouw ideeën kunnen bespreken en realiseren!

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ARTIESTEN

Ben je aan het nadenken over een tatoeage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak een vrijblijvende afspraak.

Druk op 1 van onze artiesten en maak een afspraak via WhatsApp!