Creasian tattoo Presents

Flashday "22

Dagen
Uren

Welkom op de speciale pagina van onze Flashday. Op deze pagina zullen de aankomende weken steeds meer nieuws en ontwerpen te vinden zijn! Heb jij ideeen of heb je nog steeds vragen over deze dag? Stuur dan een van onze artiesten een bericht via onderstaande knop!

Flashday 28 Mei 2022

Flashday is een dag waar een vrije inloop is, waar de artists zelf gemaakte ontwerpen voor beschikbaar stellen. Bij binnenkomst kan je dus één van de ontwerpen uitkiezen en gelijk laten zetten. Deze ontwerpen worden van te voren bekend gemaakt via social media.

Flashsheet by Jarmain 

Flashsheet by Claudia 

Hoe ziet onze Flashday eruit?

Vanaf 10:00 zijn jullie welkom om de ontwerpen ook in de shop te bekijken, met daarbij de prijzen, en gelijk te laten zetten. Alle ontwerpen worden maar 1 keer gebruikt.

Als alle artiesten al bezet zijn kun je uiteraard een tijd meekrijgen waarop je later op de dag kunt langs komen!

Onze artiesten

Ons team van artiesten staan bekend om hun ervaring in de verschillende soorten stijlen maar vooral door de dunne en strakke lijnen van de tatoeages. We hebben een grote passie voor ons vak waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. Ben jij benieuwd naar het werk van onze artiesten? Klik dan door en neem een kijkje door hun portfolio!

Claudia Spijkerboer

Over Claudia

Jarmain Urannie

Over Jarmain

Britt van der Linden

Over Britt

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ARTIESTEN

Ben je aan het nadenken over een tatoeage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak een vrijblijvende afspraak.

Druk op 1 van onze artiesten en maak een afspraak via WhatsApp!