Op 1 maart 2014 opent Jack Jonathans zijn tattooshop CreAsian Tattoo aan het Bunschoterplein 45 te Ede. Een droom die eindelijk uitkomt, maar hier ging natuurlijk heel wat aan vooraf. Als kind was Jack altijd aan het tekenen en aan het schilderen. Op de lagere school waren zijn schriften helemaal vol getekend. Op de LTS heeft hij schildertechniek gedaan waarna hij naar het Grafisch Lyceum is gegaan met de hoofdvakken tekenen en grafische vormgeving. Na deze opleiding is Jack naar de Nimeto gegaan waar hij de etaleurs opleiding heeft gevolgd. In de jaren ’80 begon Jack met airbrush (special paint), hij kreeg toen verschillende opdrachten om bijvoorbeeld  muren, auto´s, fietsen en T-shirts te airbrushen. Ook kwam er een nieuwe rage naar Nederland waar hij helemaal in opging en dat was graffiti. Jaren geleden liet Jack zijn eerste tatoeage bij zichzelf zetten. Hij vond het zo interessant om te zien hoe dit in zijn werk ging en hij besloot dat hij dit zelf ook graag wilde leren. Hij kocht zijn eerste tattoogun en begon met tatoeëren op varkenshuid. Tatoeage na tatoeage werd zijn werk steeds beter. Al snel kwamen er vrienden die Jack het vertrouwen gaven om hen te mogen tatoeëren. Door mond tot mond reclame werd zijn klantenkring steeds groter.

 

Alleen een perfect resultaat is een goed resultaatJack J.

Jack startte zijn eigen tattoostudio aan huis. Hij bedacht de naam Creasian, een combinatie van creative en Asian, vanwege zijn creativiteit en Aziatische afkomst. Jack heeft zich veel verschillende stijlen eigen gemaakt. Freestyle vindt hij het leukst om te doen omdat hij dan zijn creativiteit op de vrije loop kan laten gaan.
Door alle drukte aan huis is Jack op zoek gegaan naar een winkelpand in Ede. Toen zag hij een perfect winkelpand aan de rand van het centrum van Ede met 120 parkeerplaatsen voor de deur. Er zijn zoveel mensen die met een idee voor een tatoeage rondlopen maar dit niet kunnen vertalen op papier. Loop daarom zijn shop binnen en vertel je idee. Hij zal dit vertalen in een schets op papier. Na het uitwerken van deze schets zal een afspraak worden gemaakt om de tatoeage te plaatsen.